Algemene voorwaarden Kinder-Kunsten.nl

 

Aanmelden en Inschrijven algemeen

 

Aanmelden betekent dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

U kunt zich alleen aanmelden voor lessen en cursussen met een door u volledig ingevuld inschrijfformulier. 
Het inschrijfformulier vindt u op de website.
U kunt zich direct inschrijven voor een cursus via de knop aanmelden op de website www.kinder-kunsten.nl.
Inschrijven betekent ook dat u akkoord gaat met de lesvormen en tarieven. 
Uw inschrijving is onherroepelijk en geldt voor de gehele duur van de cursus, ook als u zich na de start van een cursus inschrijft.
Het volledige cursusgeld blijft verschuldigd, ook als u door omstandigheden de cursus/ workshop niet of niet volledig kunt volgen. Uitzonderingen hierop leest u onder het kopje annulering.

 

Bevestiging inschrijving

U ontvangt zo snel mogelijk na inschrijving een bevestiging. Dit is nog geen garantie dat de workshop/ cursus daadwerkelijk doorgaat. 

Wijzigingen en doorgaan van de cursus

Eén week voor aanvang van een cursus wordt besloten of de cursus doorgaat. Hiervoor dienen er genoeg inschrijvingen te zijn. Alleen als de cursus niet doorgaat of uitgesteld wordt, krijgt u een week van tevoren bericht. 
Kinder-Kunsten behoudt zich het recht om een cursus/ workshop te wijzigen. Zo kan Kinder-Kunsten, bij hoge uitzondering, een cursus laten plaatsvinden op een andere datum (aan de inhoud van de brochure en de website kunnen geen rechten worden ontleend).

 

Betaling

De 4  delige cursus kost  €45,- en de 6 delige cursus kost € 65,- inclusief materiaal. 

betaling dient vooraf op onze rekening te worden voldaan onder vermelding van Kinder-Kunsten en de naam en woonplaats van uw kind.

Ons rekeningnummer is NL57 KNAB 05 02 4985 52 

t.n.v. A.A.E.Waaldijk

 

Annulering

Deze graag via de mail en minimaal een week voor de geplande cursus. Dan wordt uw geld terugbetaald.
Bij annulering binnen 2 werkdagen voor de afgesproken datum van de cursus, dient u het volledige bedrag te betalen.


Mocht het minimumaantal deelnemers niet worden gehaald, dan wordt er overlegd over een andere datum. Mocht dit niet lukken, dan wordt uw geld terugbetaald.
Mocht Kinder-Kunsten vanwege persoonlijke redenen de cursus niet door kunnen laten gaan, dan overleggen we eerst over een andere datum. Mocht dit niet lukken dan krijgt u uw geld terug.

 

Lesmateriaal

Al het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de cursussen zijn inclusief met uitzondering als dit duidelijk wordt genoemd. 

 

Portretrecht

 

Kinder-Kunsten laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, activiteiten en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, in de brochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar vertegenwoordiger, akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Als u dit niet wenst moet u dit duidelijk aangeven bij inschrijving. 

 

Algemeen

 

Het verdient aanbeveling om de kinderen tijdens de cursus oude kleding aan te doen. Kinder-Kunsten is niet aansprakelijk voor vlekken in de kleding.

Kinder-Kunsten is niet aansprakelijk voor schade aan en/of het verdwijnen van eigendommen en goederen van leerlingen, cursisten en/of bezoekers.
Aan de inhoud van de brochure en de website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Kinder-Kunsten.nl is een samenwerking tussen Atelier Annelies en Ladyart.